Een positieve ROI op je advertentiebudget.

Wilt u graag beter gevonden worden in google of naamsbekendheid verbeteren?Als online marketing bureau in Rotterdam bestaan wij uit een klein team met echte vakmensen. Elk teamlid is expert in zijn of haar vakgebied hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en heeft u altijd een aanspreekpunt. Vraag ons gerust hoe wij u kunnen helpen met het bereiken van de juiste doelgroep en de juiste kanalen om zo aan de hand van uw doelen uw doelstellingen te bereiken in het advertentiebudget.

Doordat wij een kleinschalig team zijn is persoonlijke aandacht voor ons erg belangrijk. Wij vinden als online marketing bureau samenwerken met de klant zeer belangrijk. Maandelijks sturen wij een transparante rapportage. Verder bespreken wij iedere maand telefonisch met u de behaalde doelen en eens in de 6 maanden nodigen wij u uit op kantoor voor een brainstormsessie.

Door middel van de samenwerking en onze kennis op het gebied van online marketing, is het behalen van online succes geen definitie van hoe, maar wanneer.

Maar hoe werken wij als online marketing bureau in Rotterdam? Bij Goody Ads hebben wij een werkwijze om vanuit jouw doelstelling richting een toegespitste strategie en kanaalmix, voor een superieur resultaat. Wij gebruiken als online marketing bureau verschillende modellen voor onze strategieën. Het SMART- model, de customer journey en STDC- model van google zijn onze basis. Het is bij goody ads ook belangrijk dat u een persoonlijk marketeer heeft die direct uw aanspreekpunt is.  

Bij Goody ads hebben wij als online marketing bureau in Rotterdam bepaalde strategieën. De eerste stap voor de strategie is een grondig onderzoek. Dit onderzoek is namelijk de inventarisatie van de doelgroep. De doelgroep wordt dan geanalyseerd. Aan de hand van de zoekwoorden onderzoek wordt er gekeken waar de interesse liggen en de kenmerken van de doelgroep. Vanuit een helder doel zetten wij de juiste middelen in met de juiste boodschap en op het juiste moment zodat het goed aansluit bij de doelgroep.

Vanuit een helder doel zetten wij de juiste middelen in met de juiste boodschap en op het juiste moment zodat het goed aansluit bij de doelgroep. Wij zorgen er als online marketing bureau in Rotterdam voor de beste middelen die het meeste opleveren. Ieder middel heeft een doelstelling en aan de hand van onze overzichtelijke planning heb je zelf ook een goed inzicht op je campagnes.

Door de strategie van ons online marketing bureau in Rotterdam haal je het optimale uit je middelen en uit je bedrijf binnen het advertentiebudget. Een goede strategie is natuurlijk onmisbaar voor ieder bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *