De meest luxueuze restaurants van Dubai.

In Dubai bestaan de termen ‘te duur’ en ‘te luxe’ niet. Hoe duurder en luxer hoe beter is het motto in de stad waar de allerrijkste mensen ter wereld zich graag vermaken. Dit zorgt ervoor dat de lijst met meest luxueuze restaurants van Dubai ook op de rest van de wereld toegepast kan worden. Het is voor iedereen leuk om een keer in een van deze restaurants uiteten te gaan. De prijzen van de items op het menu zijn hoog, maar hier krijg je dan ook de beste en lekkerste gerechten voor en bovendien kan je lekker eten in een ultra luxe omgeving. Verwacht echter niet om je rekening onder een duizend euro te houden.

Dubai vakantie tips: Top 5 restaurants

Zuma

Laten we onze lijst met meest luxueuze restaurants van Dubai beginnen met een restaurant dat door veel inwoners als de beste wordt beschouwd. Zuma Dubai is te vinden in het centrum van de stad en is zeer stijlvol ingericht door een Italiaans bedrijf. Zuma staat ook al de laatste drie jaar in de top 50 van beste restaurants ter wereld.

Pierchic

Aan het eind van een pier in de haven van het Burj Al Arab Jumeirah 7 sterrenhotel is een restaurant gelokaliseerd met een geweldig uitzicht over het water en het wereldberoemde hotel. Het restaurant waar we het over hebben is Pierchic. Een plek waar de menukaart bestaat uit de meest luxe gerechten. Zo kan je bijvoorbeeld kaviaar, oesters, kreeft, foie gras en truffel bestellen.

Billionaire Mansion

In de Billionaire Mansion betaal je niet alleen voor het heerlijke eten, maar zal je gedurende de avond ook vermaakt worden met verschillende shows die zich in het restaurant afspelen. De club is opgericht door de extravagante Italiaanse formule 1 baas Flavio Briatore en kunnen we beschrijven als het toppunt van luxe. Wanneer je in Billionaire Mansion iets wilt gaan eten dan moet je niet te vroeg van huis weggaan. Het wordt namelijk pas druk na 9 uur en mensen blijven na het eten ook even zitten voor een gezellig drankje.

At.mosphere

Het restaurant At.mosphere is gevestigd in de Burj Khalifa. Het zal dus niet moeilijk zijn om vanuit de stad je weg naar dit restaurant te vinden. ’s Werelds hoogste gebouw kan je namelijk niet missen als je de skyline van Dubai bekijkt. In dit gebouw kan je het uitzicht van grote hoogte bewonderen vanaf het observatie dek, maar het is ook mogelijk om een tafel te boeken bij At.mosphere waar je van een heerlijk 7-gangendiner kunt genieten terwijl je van grote hoogte op de Dubai neerkijkt.

Cavalli Club

Wanneer je mode-designer Roberto Cavalli een restaurant laat designen dan weet je dat het een luxueuze aangelegenheid wordt. Alles in de Cavalli Club is over de top. Vooral het interieur zal tijdens een diner een onderwerp van gesprek zijn. In het restaurant kan heerlijk gegeten worden van luxe Italiaanse gerechten. Vervolgens zal na 11 uur het restaurant in een club worden omgetoverd en kan je ook nog lekker dansen op muziek gedraaid door bekende Dj’s.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *