Artiesten boeken voor je thema feest? Check hier opmerkelijke thema artiesten!

Geef je binnenkort een thema feest? Proud to be fout, back to the 50’s, of misschien wel een tropisch tuinfeest? Wat is er leuker dan live artiesten boeken in het thema? Tips nodig voor een artiest die jouw feest net dat extraatje geeft? Lees snel verder voor de leukste thema’s en waar je bijpassende artiesten kan huren!

1. Schlager feestje of Carnaval

Wil jij Schlager of Carnaval artiesten boeken? Wacht niet langer, dit is de man die jij moet hebben voor een carnavalsknaller! Veelal Duitse en Oostenrijkse nummers maar dan met een Nederlandse tekst. Wilfried Wildschwein is de ideale artiest voor bij jouw carnavalsfeest, ook een schlagerfeestje is geschikt voor dit succeskanon. Lekker hossen op oempa loempa beats, polonaise lopen en losgaan op het enige echte Ezellied, geschreven door Wilfried him self. Wie wilt dat nou niet?Een ding is zeker: dit moet je meegemaakt hebben! Succes gegarandeerd.

2. Proud to be fout

Op zoek naar funky DJ’s met een opvallende 90’s look? Neem dan een kijkje bij de artiestenpagina van Hugo Drax & Von Hammerstein. Deze feestelijke broers komen dolgraag geheel in New Kids kledingstijl jouw party compleet maken. Dit allround DJ duo draait voornamelijk funky disco & dansbare R&B. Kekke jackies aan en gaan

3. Sweet 16 

Vier jij je sweet sixteen party? Dan wil je natuurlijk hip hop à la 2019. De coolste top 40 muziek op het podium! Heb je al iets te rijkelijk met je geld lopen strooien voor dit grootse festijn? Dan wordt een top 40 artiest inhuren lastig. Ga daarom voor een betaalbaar alternatief, namelijk het trio: Noorderlicht. Lil kleine is er niks bij! Voor catchy deuntjes en lekkere beats a la 2019 zit je bij dit hiphop trio perfect. Wat begon als een grap bleek lokaal al één groot succes. Deze boys knallen het dak eraf met hun hits!

4. Back in the 50’s 

Wil je even terug naar het tijdperk van Grease waarin helden zoals Elvis, Chuck Berry en Ray Charles de muzikale hitlijsten bestormde? Beluister dan de driestemmige vintage band: Dean and the Moonboys, een getalenteerde bandje dat je geheel in stijl terug in de tijd meeneemt.

5. Caribbean Summer

Swingend tuinfeest op de planning? Dan wil je natuurlijk te gekke brassband artiesten boeken zodat iedereen de tropische vibes voelt en binnen de kortste keren met zijn heupen staat te swingen! De Ritmo Percussion Brassband weet daar wel raad mee. Cocktailtjes op tafel en gaan met die banaan. 

6. Un Jour à Paris

Waan je met zonsondergang in Montmartre met deze sfeerverhogende gypsy jazz chansons op de achtergrond, of op de voorgrond natuurlijk! Pierre & les Optimistes zingen in het Frans, Spaans en Engels. Zodra ze in het Frans beginnen te spelen is het romantiek en gezelligheid all over. Joiede vivre!

Al deze artiesten zijn te vinden op het online artiestenboekingsplatform Plugify, waar je gemakkelijk een offerte kan aanvragen en de artiesten online kan boeken voor jouw thema feest. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *